Slangen en koppelingen.

 

Bij gebruik van Airless spuitapparatuur wordt verf onder hoge druk gebracht waardoor deze door een kleine sproeieropening tot verneveling naar buiten komt .

Voor het transport van de verf naar het pistool wordt gebruik gemaakt van hoge druk slang met een inwendige omvlechting die veelal bestaat uit een kunststof inlage. Bij extra hoge druk boven 250 bar. wordt een stalen inlage toegepast.

Bij de populaire en meest gangbare pompen wordt een slang met kunststof inlage en een inwendige diameter van ¼" ofwel ca. 6 mm. toegepast.

Om drukverlies bij dikke verf te beperken wordt bij grotere slanglengtes overgegaan op een inwendige diameter van 3/8" ofwel ca. 10 mm.

Als men het type slang, de diameter, de slanglengte en de maat van de koppeling op een rijtje zet dan zijn er vele mogelijkheden waarmee wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

De Firma Van den Belt koopt zijn Airless slangen zelf in grote hoeveelheden op rol in en kan daardoor direct elke gewenste soort en lengte op bestelling tegen zeer scherpe prijs leveren .Voor slangen en koppelingen verwijzen wij u door naar onze webshop: Klik hier voor onze webshop