Welkom bij Van den Belt, spuitapparatuur Almelo.

Voor de juiste spuitapparatuur bent u bij ons op het goede adres.

Met al meer dan 50 jaar ervaring in de branche, heeft Van den Belt spuitapparatuur een breed productprogramma samengesteld. Wij blijven op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op en rond spuitapparatuur.

Doordat wij een onafhankelijke positie hebben, kunnen wij zeer scherp concurreren, ook met andere leveranciers en merken.

Hiervan kunt U als klant profiteren, zodat U zich kunt blijven concentreren op Uw eigen vakgebied.

Direct naar de webshop!

De firma Van den Belt, werkt continue aan de website en haar webshop. In onze uitgebreide webshop kunt u zien wat wij allemaal te bieden hebben! Mochten er vragen zijn: Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

In de spuitapparatuur wereld is erg veel te koop, mocht u iets niet kunnen vinden, dan kunt u ook via ons contactformulier  een vraag stellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De firma Van den Belt heeft niet alleen de scherpste prijs in nieuwe artikelen, maar bij aankoop van, voor ons bekende apparatuur, ruilen wij ook in. Klik hier voor scherp geprijsde inruil apparatuur.

      

 

“Dit symbool staat voor langdurige ervaring en kennis van zaken,

die wij graag met u willen delen.”

Zoals u van ons gewend bent, staat onze service hoog in het vaandel. Niet alleen voor nieuwe spuitapparatuur maar ook voor 2e hands apparatuur. Wij zijn in het bezit van een eigen werkplaats met eigen vakmensen, die zijn gespecialiseerd op alle producten die wij in ons assortiment hebben. Wij kunnen uw apparatuur ook aan uw eigen wensen aanpassen.

 Klik hier!!  Voor enkele tips en adviezen

Promotiefilmpje op RTL 4 en 5 in April 2016


 

 

 

 


 Voor vragen of opmerkingen :      

   Van den Belt spuitapparatuur
   W. de Clercqstraat 1
   7604 AR Almelo.
   Tel.: 0031-546-812000
   E-mail: spuitapparatuur@vdbelt.nl
   

   K.v.k.:  06046715   Btw.: NL 8102.77.463.B0

   Algemene voorwaarden


Wij zij gespecialiseerd in de volgende producten, die u in onze webshop kunt vinden:
Daarnaast kunt ook via overschrijving en via Ideal betalen.


 

Spuitapparatuur, spuitpistolen, spuitapparatuur, spuitsystemen, verfspuit, airlessspuiten, electrische airlesspompen, spackspuiten, koeldroger, sproeiers, nozzlesverfmenger, filtermateriaal, metaalconservering, onderhoud spuitapparatuur.